Wonen in het nieuwe Westland

In het kustgebied tussen Naaldwijk, Monster en ‘s Gravenzande bouwt ontwikkelingsmaatschappij ONW het nieuwe Westland (https://onwbv.nl/) momenteel een aantal schitterende, natuurrijke woongebieden die moeten bijdragen aan een aangename en duurzame leefomgeving.

Het nieuwe Westland is een megaproject waarbij in de komende jaren acht verschillende woongebieden uit de (duin)grond worden gestampt. Evenzoveel wijken met elk hun eigen kenmerken en ambiance. Potentiële bewoners hebben zelfs de ruimte om hun eigen huis naar wens te bouwen. Je kan zelf de bouwstijl, indeling en grootte van jouw nieuwe onderkomen bepalen, inclusief de mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger.  

Het nieuwe Westland bevindt zich in een groene, natuurrijke omgeving. Met een ecologische zone, die de duinen met het bosrijke gebied bij Naaldwijk verbindt. Zo heb je alles op fietsafstand: bos, strand en zee! 

Voor elk wat wils in het nieuwe Westland

Ben je op zoek naar een rijtjes-, twee-onder-een-kapwoning of een appartement? In de acht wijken van het nieuwe Westland vind je precies wat je zoekt. En dan hebben we het niet alleen over praktische zaken, zoals het type van je nieuwe stulpje. 

De omgeving van je nieuwe huis biedt veel opties voor een mooie vrijetijdsbesteding. Pak bijvoorbeeld eens de fiets om de prachtige Noordzeeroute LF1 te rijden. Deze loopt langs de kust van Den Helder tot in Noord-Frankrijk. Een pittige fietstocht, maar meer dan de moeite. 

Duik je nu liever de stad in op je vrije dag, dan zit je ook in het nieuwe Westland goed. Zowel het pittoreske Delft als het hippe Den Haag liggen letterlijk om de hoek en ook het gezellige Brielle is niet ver weg. 

De ligging van de woonwijken is ook ideaal om optimaal te genieten. Strand en zee zijn dichtbij, de natuur is alom aanwezig en belangrijke toegangswegen dichtbij, waardoor je gemakkelijk de rest van het land kan bereiken. De combinatie van een goede infrastructuur en veel groen is één van de redenen waarom het nieuwe Westland zo enorm populair is.

Een flink aantal van de woningen in de wijken Tuinveld en Duingeest zijn inmiddels al opgeleverd. Deze zijn dus direct te betrekken. In andere wijken wordt nog druk gebouwd of staan de voorbereidingen nog in de steigers. Letterlijk en figuurlijk. Als jij dit jaar al wakker wilt worden met uitzicht op de duintoppen en de geur van de zee, dan kan je nu dus al op zoek naar een woning in dit schitterende nieuwbouwproject. 

Optimaal genieten in het nieuwe Westland!

Een zachte zeebries, openslaande deuren naar de tuin en uitzicht op de zon die langzaam achter de duintoppen zakt. Zie je het al voor je? Dat is in het nieuwe Westland eerder regel dan uitzondering. Geniet van dit alles exact zoals je wilt: met een drankje, hapje of iets anders, een mooi spelletje bijvoorbeeld (lees hier meer). In het nieuwe Westland kan het allemaal. Waar wacht je nog op? Kies voor je droomhuis in de natuur en beleef hoe mooi het leven eigenlijk wel niet is. Durf te leven!

Aanmelden nieuwsbrief