Wie zijn wij?

 

Team Westland Marketing

 

Angelique Koolschijn (Directeur) - Angelique@westland.info
Na 15 jaar voor Rabobank te hebben gewerkt besloot Angelique om zich meer te focussen op de Westland regio en de Greenport. In 2008 vervolgde ze haar carrière bij Gemeente Westland om vervolgens in 2014 als directeur van Stichting Westland Marketing aan te treden. Hierbij legt zij de volledige focus op het uitbreiden van de (internationale) naamsbekendheid van Westland.

Jenny Vermeulen (Office Manager) - Jenny@westland.info
Jenny is sinds 2012 werkzaam bij Stichting Westland Marketing. Zij is binnen de stichting verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het kantoor en biedt daarnaast ondersteuning waar nodig bij projecten en events. 

Ilse de Wilde (Marketing en Communicatie) - Ilse@westland.info 
Ilse houdt zich bezig met strategische marketing, communicatie en presentatie. Vanuit die expertise werkt zij voor Westland Marketing. Ook organiseert zij voor en namens Westland Marketing de events. Ze is erg gedreven om haar trots op het Westland ook op internationaal niveau handen en voeten te geven.

Sanne Bakker (Content en Communicatie) - Sanne@westland.info
Sanne is getogen in de regio en houdt zich vooral bezig met online content. Voor Westland Marketing worden diverse websites (her)ontwikkeld, creëert ze de e-mailnieuwsbrieven, ondersteund de social media en nieuwe communicatiemiddelen. Door het hele land maakte ze al content voor vooral destinatiemarketingorganisaties en ze is erg blij dit nu in haar 'eigen' Westland te kunnen doen.

 

Bestuur

Rob Baan – Voorzitter (Koppert Cress

Pim Koelemij – Penningmeester (Weboma)

Jacco Voois – Bestuurslid (LTO Glaskracht Westland)

Bas Lagerwerf – Bestuurslid (BergHortiMotive)