Stichting Westland Marketing

Westland Marketing stelt zich tot doel om Westland op een positieve manier op de kaart te zetten binnen haar doelgroepen. Westland Marketing stelt daarbij de thema’s innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap centraal om de profilering van het gebied duidelijk te maken. De succesverhalen van de Westlandse bedrijven vormen hiervoor de basis en geven direct ook het kader aan van de arbeidsmogelijkheden voor afstudeerders en professionals die een volgende stap in hun carrière willen maken.

Nederland mag trots zijn op haar ondernemend verleden. Met de VOC-mentaliteit en innovatieve geest speelden veel Nederlandse ondernemers en bedrijven van oudsher een leidende rol in de wereldeconomie. Vandaag de dag zetten we nog steeds de toon, maar is het speelveld verplaatst naar internationale voedsel-, water- en energieproblematiek. Eén bedrijfstak steekt hierin boven de rest van Nederland uit. En dat is glastuinbouw. Met Westland als innovatief, duurzaam dynamisch glastuinbouwcentrum van de wereld.

En niet zonder reden, want innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap zijn dé sleutelbegrippen die in Westland dagelijks zichtbaar worden gemaakt door de vele  (internationale) organisaties en ondernemers. Die allen werken met én voor nationale en internationale klanten. Westland vormt zo het raakvlak van natuur, innovatie en ondernemerschap. En geeft hiermee heel Nederland direct een enorme zakelijke boost. Deze boost is geheel te danken aan de mensen die er werken en wonen. Mensen die gedreven zijn, ambitie hebben en de nieuwe trots van Nederland vormen.